Hydraulisk trykforstærker

19. november 2019: DANSK TEKNOLOGI er stolte af at have bidraget til at realisere Jørgen Mads Clausens vision om en hydraulikcylinder med indbygget automatgear.
 
DANSK TEKNOLOGI varetog projektet frem til proof of concept, hvorefter virksomheden PistonPower blev stiftet. DANSK TEKNOLOGI har lige siden fungeret som sparringspartner for det nye team. Produktet som blev udviklet, er en ultra kompakt hydraulisk trykforstærker som kan indbygges i hydraulikcylinderens stempelstang og giver nogle helt unikke fordele på systemniveau. PistonPower er i dag en producerende virksomhed med 20 ansatte og har modtaget prisen World Demolition Award 2019.
 
”Jeg er superstolt over DANSK TEKNOLOGIs bidrag” - Jørgen Mads Clausen (Iværksætter/Innovatør samt Bestyrelsesformand for Danfoss A/S).

Udnævnelse

1. november 2019: Civilingeniør Martin Lund er blevet forfremmet til Lead Engineer.

Udnævnelse

1. november 2019: Civilingeniør Morten Phan Klitkou er blevet forfremmet til Lead Engineer.

Vi søger en Produktudvikler

19. august 2019: Vi søger endnu en erfaren produktudvikler. 

Du er uddannet ingeniør med speciale i Design og Innovation, Maskinteknik, Konstruktion el.lign. kombineret med minimum 5 års erfaring efter endt uddannelse.

Du arbejder systematisk og veksler mellem sund fornuft og avancerede metoder. Du er god til at finde enkle løsninger på komplicerede problemer.

Kan du nikke genkendende til ovenstående - så er det muligvis dig, vi søger!

Læs mere om stillingen her

Ansættelse

15. august 2019: Civilingeniør Jakob Bak Jäpelt er ansat som Senior Projektingeniør.

Ansættelse

1. maj 2019: Civilingeniør Peter Michelsen er ansat som Projektingeniør.

Vi søger en Design og Innovationsingeniør

5. april 2019: Vi søger endnu en erfaren ingeniør - denne gang med speciale i Design og Innovation kombineret med minimum 5 års erfaring efter endt uddannelse.

Har du erfaring og kompetencer inden for udvikling af komplekse løsninger, flair for teknik, praktisk anlagt og har teorien i orden?

Så er det dig, vi søger!

Du tilbydes en attraktiv lønpakke der afspejler dine kvalifikationer, bonusordning samt gode personalevilkår.

Stillingen er besat.

Ansættelse

1. februar 2019: Håndværker Juozas Lapinskas er ansat som Tekniker.

Vi søger ny Maskin- / Design ingeniør

17. oktober 2018: Vi er i kraftig vækst og søger en erfaren produktudvikler med fokus på udvikling af banebrydende og æstetisk flotte mekaniske løsninger, stærk teoretisk baggrund og lysten til at arbejde med en bred vifte af teknologier.

Er du en praktisk anlagt ingeniør med teorien på plads og udpræget flair for design og mekanik med erfaring fra produktudvikling?

Så er det dig, vi søger!

Stillingen er besat.

Ny kranteknologi

29. juni 2018: Maersk Supply Service og Vestas har d. 28. juni 2018 offentliggjort, at de to virksomheder går sammen i et strategisk samarbejde om at udvikle ny kranteknologi til rejsning af vindmøller.
 
Vi er i DANSK TEKNOLOGI meget stolte af, at Maersk Supply Service har valgt os som samarbejdspartner til dette udviklingsforløb. 
 
Der er tale om en usædvanlig stor teknisk udfordring og en meget ambitiøs tidsplan. Her kommer vores erfaringer fra mere end 950 udviklingsprojekter inden for produktudvikling, maskinkonstruktion og off-shore teknologi til værdifuld nytte.
 
Man kan læse mere om det spændende projekt i pressemeddelelsen fra Maersk Supply Service.

Ansættelse

1. maj 2017: Civilingeniør Peter Forné er ansat som projektingeniør.

 

I Berlingske om udviklings-samarbejdet med AIRBUS

"... Virksomhedens tætte parløb med AIRBUS begyndte for lidt over fire år siden, da den europæiske fly-producent kontaktede DANSK TEKNOLOGI, der blot har 25 ansatte. Alminde-ligvis foretrækker AIRBUS at samarbejde med store, kendte virksomheder, men højst usædvanligt gav flygiganten den lille danske virksomhed en udfordring: Udviklingen af et højteknologisk, robust køkken-system, der både vejer og fylder mindre end de nuværende køkkener..."

Thomas Lund på Mærsk Gallant
Den første af adskillige borerigge med FOXHOLE-teknologi