Grundfos: Digitale doseringspumper

DANSK TEKNOLOGI har i samarbejde med Grundfos udviklet en serie af digitale doseringspumper, der er banebrydende indenfor præcision, fleksibilitet og driftssikkerhed.

Grundfos’ digitale doseringspumper har som formål at foretage dosering af kemikalier til brug i vandbehandlingsapplikationer.

Pumperne dækker området fra 0,0025 l/time til 48 l/time og er resultat af en banebrydende teknologi, der via en stepmotor gør det muligt at dosere helt præcist i modsætning til traditionelle pumpers brug af en elektromagnet som drivkilde. Dynamikområdet er desuden ti gange bedre (1:1000), mens en yderligere fordel er pumpernes store brugervenlighed mht. installation, indstilling og betjening.

Opgave
DANSK TEKNOLOGI har stået for (1) markedsanalyse, (2) konceptudvikling, (3) produktudvikling af prototyper, (4) produktion af prototyper, (5) test af prototyper, og (6) produktionsforberedelse.

Efter udviklingen af doseringspumperne op til 48 l/time fik DANSK TEKNOLOGI til opgave at udvide programmet med en serie af større pumper, der dækker området fra 0,075 l/time til 940 l/time.

DANSK TEKNOLOGI har samarbejdet med Grundfos gennem 30 år, og der er gennemført omkring 50 projekter.

 Flere projekter