• 1

  • 2

  • 3

  • 4

 

Maersk Drilling: BLUNOX SCR-systemer eftermonteret på 'Mærsk Innovator'

For Maersk Drilling og et førende olieselskab, har DANSK TEKNOLOGI udviklet, produceret, installeret og idriftsat en turn-key BLUNOX SCR-katalysator løsning for boreriggen 'Mærsk Innovator'. BLUNOX SCR-systemerne fjerner hele 97% af den giftige NOx-emission fra diesel motorerne.

Mærsk Innovator er én af ​​to identiske ultra hårdt miljø jack-ups i Maersk Drillings flåde. Disse rigge er blandt de største og mest avancerede jack-up rigge i verden.

Takket være den digitale Airless Multipoint-teknologi møder vores BLUNOX SCR-systemer til fulde den hårde udfordring, som de hyppige ændringer i motorbelastningen forårsager, i forbindelse med driften af boreriggen. Det operationelle mønster kræver hurtig, præcis og dynamisk urea dosering og indsprøjtning, som er leveret af vores egne BLUNOX Digital Urea doseringspumper.

Opgave

DANSK TEKNOLOGI har stået for (1) udvikling af BLUNOX Digital Airless Multipoint-teknologien (2) detailprojektering (3 ) fremstilling ( 4 ) installation og idriftsættelse. Desuden er DANSK TEKNOLOGI ansvarlig for den løbende service.

I alt 4 SCR-systemer er blevet eftermonteret på Mærsk Innovator. I tidsrummet for monteringen var der ingen fuldstændige motorstop, og på knap 3 dage fra start-til-slut blev installationen på specifikke motorer eftermonteret, som også omfattede nedskæring og fjernelse af gamle udstødningssystemer.

Flere projekter