• 1

  • 2

  • 3

 

Gate Gourmet: Stripping System

DANSK TEKNOLOGI har i samarbejde med Gate Gourmet udviklet et produktionssystem til sortering af service og affald indenfor flycatering.

”Stripping System” er et omfattende produktionsanlæg, som sorterer al service og affald, der stammer fra flycatering til flypassagerer verden over.

Ved udviklingen af systemet er der især lagt vægt på gode arbejdsvilkår, let rengøring, operationel effektivitet, minimal vedligeholdelse og let fejlfinding. Ideerne bag systemet er patenteret af Gate Gourmet.

Opgave
DANSK TEKNOLOGI har stået for (1) konceptudvikling, (2) detail-konstruktion, (3) fremstilling, (4) montage, og (5) installation. DANSK TEKNOLOGI er desuden ansvarlig for løbende service.

Der er i alt leveret 19 anlæg (inkl. reservedele), som er installeret i Geneve, Frankfurt, Hong Kong, Manila, Billund, Sao Paulo, Kastrup, Perth, Mexico City, Bruxelles og Atlanta.

DANSK TEKNOLOGI har gennemført mere end 25 projekter for Gate Gourmet, heriblandt 9 højlagersystemer ("Shuttles") til opbevaring og køling af flyserveringsvogne med mad. 

Flere projekter